PODJELA USKRŠNJIH POGAČA I SLATKIŠA Zadarski Starčevićanci u još jednoj humanitarnoj akciji

Slika korisnika mkvanja
Donacija zadarskoj socijalnoj samoposluzi
Suzana BANDIĆ
Članovi HSP AS s Klubom žena HSP AS organizirali su humanitarnu akciju povodom nadolazećih blagdana

Članovi zadarske Podružnice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević s Klubom žena HSP AS organizirali  su humanitarnu akciju povodom nadolazećih blagdana pod nazivom "Podjela uskrsnih pogača i slatkiša", koje su darovali socijalnoj samoposluzi.

Zadarski Starčevićanci izrazili su nadu da će tom gestom i ove godine razveseliti korisnike socijalne samoposluge, a osobito one najmlađe.

- Bliži se vrijeme Uskrsa i uskršnjih blagdana. Kao što znamo, Uskrs je najveći kršćanski blagdan, dan kada je Isus Krist pobijedio smrt da bi nama vratio život i nadu. Zapravo, svima nam je potrebna kršćanska solidarnost i ljubav. Vjerujemo kako svatko može nešto učiniti, a upravo to je i cilj naše stranke - promicanje socijalne osjetljivosti i socijalne uključenosti temeljeno na socijalnom nauku Katoličke crkve, koje bi trebale pridonositi smanjenju siromaštva, a posebice onih najtežih oblika kao što je dječje siromaštvo, poručili su Starčevićanci koje je danas u humanitarnoj akciji podržao dopredsjednik stranke HSP AS i njihov kandidat za EU parlament na koalicijskoj listi Hrvatskih suverenista (HRAST, HKS, HSP AS i UHD) pukovnik Ante Žoni Maksan, dobitnik više ratnih odličja među kojima i odličja Reda Nikole Šubića Zrinskog koje se dodjeljuje za junačke pothvate u ratu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno