Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Umirovljenici, glasujte za sebe i za bolji život

Autor:

10.05.2009. 22:00
Umirovljenici, glasujte za sebe i za bolji život

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Plan našeg programa je spojiti znanje i iskustvo, a cilju nam je prednost dati razvoju gospodarstva i to poljoprivredi i razvoju zdravstvenog i seoskog turizma, naglasila je Marija Oštarić, predsjednica organizacije HSU-a Općine Kolan


U cilju predstavljanja četverogodišnjeg programa u Općini Kolan na otoku Pagu te pozivanja građana da izađu na izbore te glasaju za koaliciju HDZ, HSU, HSS, HSLS i HSP, u prostorijama stranke HSU održana je konferencija za novinare. Govorili su Mate Gržan, član gradske i županijske konferencije HSU-a, Marija Oštarić, predsjednica organizacije HSU-a u Općini Kolan i Branislav Jelić, predsjednik županijske organizacije HSU-a.
– Plan našeg programa je spojiti znanje i iskustvo, a u cilju nam je prednost dati razvoju gospodarstva i to poljoprivredi i razvoju zdravstvenog i seoskog turizma, a pažnju ćemo posvetiti i obrazovanju i to u smislu stipendiranja talentiranih učenika naše općine, naglasila je Oštarić, istaknuvši kako će pozornost posvetiti i razvoju socijalne politike što ppdrazumijeve humani pristupa najugroženijim skupinama ljudi. U smislu komunalne infrastrukture Oštarić je naglasila zbrinjavanje otpada, a potom i njegovanje tradicijskih vrijednosti u sklopu planiranog kulturnog programa. S porukom biračima da HSU s realizacijom svom programa započinje već od 18. svibnja te da u tom smislu ima potporu pobjedničke koalicije, obratio se Jelić, koji je kazao kako njihov planirani program ambiciozan, ali i ostvariv te ima pokriće i u financijskom dijelu.
– Želim poručiti umirovljenicima da ako žele biti uvaženi glasaju za sebe i za bolji život, kazao je Jelić, nakog kojega se obratio Gržan poručivši umirovljenicima da se nedaju prevariti vjerujući takozvanim umirovljenicima koji se pojavljuju niotkud netom prije izbora, nego vjeruju sebi i glasaju za koaliciju u kojoj je HSU.