Gračački ribolovci treći

Slika korisnika admin
gracac_ribari
Ribari "ulovili" pehar

U organizaciji Športsko ribolovnog saveza Ličko-senjske županije održano je izlučno natjecanje u ribolovu na plovak kojemu je domaćin ove godine bila Športsko ribolovna udruga Gacka iz Otočca. Nastupile su ekipe iz Gospića, Otočca i Gračaca, a nakon tri sata izuzetno teškog ribolova slavili su natjecatelji Športsko ribolovne udruge Lika: Branimir Pejnović, Davor Rudelić i Željko Mataija.

Drugo mjesto pripalo je Otočanima iz ŠRU Gacka: Ivici Biondiću, Ivici Modriću i Zoranu Frančiću, a treće ribolovcima iz Gračaca i ŠRU Pastrva: Zdenku Leškoviću, Antonu Kupčaku i Željku Abramoviću.

Sve ekipe su stekle pravo nastupa na 6. zoni koja se 23. svibnja održava u Lovincu, a očekuje se petnaestak ekipa iz Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije.

Pehare i medalje natjecateljima su uručili predsjednik Športsko-ribolovnog saveza Ličko-senjske županije, Željko Mataija i ŠRU Gacka Nikola Cvitković. Na natjecanju kao najistaknutiji pojedinac kod Gospićana je bio Branimir Pejnović, Otočana Ivica Biondić, a iz Gračaca Željko Abramović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno