Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Gračački ribolovci treći

Autor: Boris Kupčak

10.05.2010. 22:00
Gračački ribolovci treći


Sve ekipe su stekle pravo nastupa na 6. zoni koja se 23. svibnja održava u Lovincu, a očekuje se petnaestak ekipa iz Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije
U organizaciji Športsko ribolovnog saveza Ličko-senjske županije održano je izlučno natjecanje u ribolovu na plovak kojemu je domaćin ove godine bila Športsko ribolovna udruga Gacka iz Otočca. Nastupile su ekipe iz Gospića, Otočca i Gračaca, a nakon tri sata izuzetno teškog ribolova slavili su natjecatelji Športsko ribolovne udruge Lika: Branimir Pejnović, Davor Rudelić i Željko Mataija.
Drugo mjesto pripalo je Otočanima iz ŠRU Gacka: Ivici Biondiću, Ivici Modriću i Zoranu Frančiću, a treće ribolovcima iz Gračaca i ŠRU Pastrva: Zdenku Leškoviću, Antonu Kupčaku i Željku Abramoviću.
Sve ekipe su stekle pravo nastupa na 6. zoni koja se 23. svibnja održava u Lovincu, a očekuje se petnaestak ekipa iz Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije.
Pehare i medalje natjecateljima su uručili predsjednik Športsko-ribolovnog saveza Ličko-senjske županije, Željko Mataija i ŠRU Gacka Nikola Cvitković. Na natjecanju kao najistaknutiji pojedinac kod Gospićana je bio Branimir Pejnović, Otočana Ivica Biondić, a iz Gračaca Željko Abramović.