Evanđelje za jadranske tune

Slika korisnika admin
Autor: 

Znate li za jednu mudru i brzu ribu. Nalazi se u svim morima i oceanima.

Ne daje se umjetno uzgojiti.

Naraste do tisuću kilograma.

Suvremeni ribari gotovo je izlovili.

U nas je izvorni proizvod. Dragi čitatelji, ovo je zagonetka koju rješavate.

Jako je kakvonosna i puno se traži. U obroku postiže najveću cijenu, ali i najveću razliku između otkupne i maloprodajne cijene.

Puna je omega 3 masnih kiselina.

Potrošači su doslovce ludi za tim proizvodom.

Jeo bih je svaki dan, najčešći je slogan potrošača suhsija i sashimije japanskih restorana.

Valja je potrošiti svježu uz malo začina. Nijedan pršut nije joj ravan, uzdišu rijetki hrvatski potrošači.

Potražnja budućnosti, veličanstveni okusi, a tek korist proizvođaču.

U to nas uvjeravaju milijuni Japanaca, nacije koja najduže živi u prosjeku je najzdravija, što treba zahvaliti i plavoperajnoj tuni, o kojoj je riječ.

Japanci posebno cijene tovnu tunu uzgojenu u sredozemnim morima. Hrvatska jadranska tuna na ribljoj dražbi u Japanu postiže najveće cijene.

Sastav mesa i dobra prošaranost mastima u hrvatske jadranske plavoperajne tune, okus i posebni nedokučiv slador, uz visok sadržaj omega 3 masnih kiselina, stavljaju je u izvoznu i potrošnu namirnicu nulte vrijednosti.

Treba nam proširiti lov i uzgoj jadranske tune i iskoristiti mogućnosti koje postoje u uzgoju. Mnoge hrvatske obitelji i ribari tuni zahvaljuju svoj opstanak i zdravlje.

Vaš Bage

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno