Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Rašo od prve minute

10.05.2012. 22:00
Rašo od prve minute


Malo je nedostajalo da nogometaši Zadra sutra budu gosti pobjednika Kupa. No, Osijek nije izdržao u uzvratu u Maksimiru i Dinamo je još jednom osvojio oba domaća trofeja u istoj sezoni. Umjesto čestitki protivniku na osvojenom Kupu Zadrani će u Gradskom vrtu pokušati čestitati sami sebi i pobjedom završiti uspješnu sezonu.
Puta u Slavoniju bit će pošteđen Jakov Surać, koji je u nastavku sezone ulazio uglavnom u drugom poluvremenu i nerijetko podizao kvalitetu igre u sredini terena. Igor Prahić i Ivan Fuštar tek se trebaju dogovoriti sa Zadrom hoće li otići ili ostati budući da im nakon Osijeka istječe polugodišnji ugovor.
Dvoboju s Osijekom možda i najviše se raduje Marko Rašo, dvostruki strijelac protiv Karlovca u prošlom kolu kada je u igru ušao u drugom poluvremenu. Rašo će u Osijeku biti u prvih 11, a takvu prigodu odavno nije imao, točnije još od 31. svibnja 2009. kada je počeo utakmicu posljednjeg kola na gostovanju kod Zagreba. Mario Bilen i Mihael Kovačević, igrači zadnje linije, pokušat će uvjeriti Dalibora Zebića da za njih ima mjesta u momčadi i sljedeće sezone. Nakon Osijeka Zadru još ostaje finale Županijskog kupa sljedeći četvrtak i onda – razlaz.