Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Odaberite svoje favorite za miss i mistera zadarskih maturanata

Autor: Velimir Brkić

10.06.2010. 22:00
Odaberite svoje favorite za miss i mistera zadarskih maturanata

Foto: Filip BRALA



Još nas samo sati dijele od najvećeg, najzanimljivijeg i medijski najpopraćenijeg zadarskog izbora ljepote “Miss i mister zadarskih maturanata” u organizaciji Zadarskog lista koji će se u petak s početkom u 22 sata održati u zadarskom Arsenalu.
Večer mladosti i ljepote, koja već godinama slovi za svojevrsni završni “party” svih zadarskih maturanata, bilo izabranih finalista ili njihovih razrednih kolega, koji već uobičajeno u velikom broju dolaze podržati svoje prijatelje. Finalisti se pomno biraju, koreografija nastupa povjerava se najboljoj zadarskoj koreografkinji Sanji Patrovski, a zabavni program uključuje nastupe biranih glazbenika.
Ove godine za dobar provod svih maturanata pobrinut će Luka Nižetić.Tradicionalna akcija Zadarskog lista Lukinim će gostovanjem zasigurno biti i još posjećenija, bez bilo kakve zadrške opravdati i ove godine status najbolje maturalne zabave u gradu. Kao specijalni gost nastupit će Duje Stanišić, zvijezda TV-showa “Hrvatska traži zvijezdu” i Martine Thomas, zadarska pjevačica koja proživljava drugu mladost svojim novim pjesmama.
Sudeći po dosadašnjim akcijama izbor najljepših maturanata Zadarskog lista opravdano iz godine u godinu zaslužuje epitet najbolje maturalne zabave u gradu, spektakl koji se ne propušta! Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna u pretprodaji i 40 kuna na dan događanja.
Objavljujemo fotografije svih maturanata koji su ušli u finalni izbor, a dolaskom u Arsenal možete ih podržati i u svakom slučaju dobro se zabaviti.