Bibinjski svatovi kao iz bajke

Slika korisnika valentinam
Gloria Kero i Romeo Torbarina
Svatovi će biti upamćeni po kočiji iz Kaštel Kambelovca s kojom se mladoženja Romeo iz Sukošana vozio oko četiri kilometara da bi u Bibinjama isprosio nevjestu Gloriju. Bilo je to iznenađenje kao iz neke prelijepe bajke
Velimir BRKIĆ
U najsretniji dan u životu kočijom

Gloria Kero iz Bibinja i Romeo Torbarina iz Sukošana vjenčali su se u bibinjskoj crkvi sv. Roka u Staron selu. Vjenčao ih je don Zdenko Milić, župnik. Kumovi su bili Margarita Šindija i Dean Korolija.

Svatovi će biti upamćeni po kočiji iz Kaštel Kambelovca s kojom se mladoženja Romeo iz Sukošana vozio oko četiri kilometara da bi u Bibinjama isprosio nevjestu Gloriju. Bilo je to iznenađenje kao iz neke prelijepe bajke, Gloria je bila poput Pepeljuge po koju je princ došao u kočiji što je izazvalo oduševljenje svatova, mještana i prolaznika.

- Ovo je bila istinska bajka koja je svjedočila ljubavi dvoje mladih ljudi. Mladenci su blistali, njihova lica bila su ozarena srećom i ljubavlju. Sve je izgledalo predivno, spektakularno, rekla nam je Leona koja je bila na svadbi.

Nakon zakuske i pjesme mladenci su se u kočiji zajedno s kumovima u svatovskoj koloni uputili u crkvu sv. Roka gdje su u svom najsretnijem danu izrekli svoje zavjete vječne ljubavi. Potom su se uputili na svadbenu svečanost u jednu od zadarskih vjenčanih sala.

Ocjena: 
Prosječno: 3.7 (9 glasova)