Premium Apartments Senia dobili priznanje World Travel Awards

Slika korisnika mkvanja
Falkensteiner već sedmi put nagrađen za najbolje apartmane
Falkensteiner Premium Apartments Senia nude vrlo poželjni aspekt ekološke održivosti u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze, ali i o visokokvalitetnoj usluzi
Apartmani Senia proglašeni su najboljima u Hrvatskoj

World Travel Awards službeno je predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne  međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj. Jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner svakako je utjecao na  osvajanje nagrade. Senia Apartments nagradu su dobili već sedmi put.  Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu  Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze,  ali i o visokokvalitetnoj usluzi.

Ono što posebno oduševljava posjetitelje Senia Apartments, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta  Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa  Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior.

World Travel Awards održava se već 26 godina i proglašavaju je  stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena  na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi, World Travel Awards  Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih poduzeća u privatnom vlasništvu u sedam europskih zemalja. Pod  njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences s trenutačno 26 hotela u  kategoriji četiri i pet zvjezdica, tri apartmanska naselja, kao i FMTG Development te turističko savjetovanje Michaeler & Partner.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno