Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

SDP i HDZ “zaratili” oko sučeljavanja: “Uplašeni Bero podvio je rep”

11.06.2020. 09:30


SDP i HDZ “zaratili” su oko planiranih sučeljavanja na nacionalnoj televiziji.
Prvo je Andrej Plenković u Puli rekao da je pristao doći 16. lipnja na HRT-ovu debatu, da se nada da će i »šef SDP-a prihvatiti poziv« te ga pozvao na sučeljavanje i ustvrdio kako će tada »građani doznati tko što zna i tko što može za Hrvatsku«
Na njegove riječi stigla je reakcija iz SDP-a čiji je glavni tajnik Nikša Vukas reagirao pitajući tko je Plenković da u ime Hrvatske radiotelevizije poziva Bernardića na sučeljavanje prije početka službene kampanje.
Vukas je na svom facebook profilu izvijestio i kako je predsjednik SDP-a Davor Bernardić već potvrdio sučeljavanja koja su dogovorena za 29. lipnja na RTL-u i 3. srpnja na Novoj TV te da s HRT-om pregovaraju da to bude za vrijeme trajanja službene kampanje.
Vrlo brzo stigao je odgovor i na to:
“Već na prvom koraku, uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira!
Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić podvio je rep i pobjegao u mišju rupu čim je prvi put trebalo izaći na sučeljavanje s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Plenkovićem. Uplašeni Bero odbio je sučeljavanje na HRT-u 16.6. i na Novoj TV 17.6.
Udari, slaži i bježi, na to se svodi njihova kampanja već mjesecima. Ali kad se treba suočiti s Plenkovićem pred hrvatskim građanima, već na prvom koraku bježi glavom bez obzira kao zadnja kukavica. I on bi vodio državu.”, objavljeno je na HDZ-ovim Facebook stranicama.