Asfaltiranje čim se riješi kanalizacija

Slika korisnika admin
Autor: 
belafuza
Vedran SITNICA
Prašine kao na Divljem zapadu - Ulica Hrvatskih književnika

Neasfaltirane i neuređene ceste u sezoni nisu problem samo turistima već i našim sugrađanima koji se na predjelu Belafuže (MO Brodarica), kako sami kažu, guše u prašini. Naime, riječ je o neasfaltiranom djelu Ulice hrvatskih književnika i dio koji se spaja sa Ulicom Franje Kuhača. Jednog od stanara tog djela zanima koliko je još takvih slučajeva u centru grada premda se na neke od asfaltiranih djelova stavljaju i novi slojevi dok se drugi pak ne vide od prašine. Glasogovornica grada Zadra, Ivana Dadić izjavila je kako Komunalni odjel čeka rješavanje kanalizacije na tom dijelu što je u planu uskoro. Naime, asfaltiranje u sadašnjem stanju ugrozilo bi okolne kuće, odnosno odvodilo bi oborinsku vodu prema kućama te bi ista izbijala u njihovim vrtovima.

- Upoznati smo sa činjenicom da se radi o malom zahvatu dužine oko 100 do 150 metara. Ono niti financijski ne predstavlja nikakav problem. Čim se riješi kanalizacija i asfaltiranje će biti izvedeno, rekla je glasogovornica Dadić.

Datum izvođenja radova još nije poznat, a stanari se iskreno nadaju da će u skoroj budućnosti imati kulturan prilaz svojim domovima.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno