Mlada prodavačica hospitalizirana u zadarskoj bolnici

Slika korisnika admin
Autor: 
pijor4
Filip BRALA
Na podu je ostala lokva krvi nakon što je okrutni razbojnik ozlijedio nožem prodavačicu

Zadarski policajci na tragu su razbojniku koji je u srijedu u 18.35 sati u Molatskoj ulici u Zadru, opljačkao trgovinu mješovitom robom "Pijor" i pri tom teško ozlijedio prodavačicu, K.K. (31) koja ga je pokušala spriječiti u pljački.

Riječ je, kako smo saznali o kćeri vlasnice trgovine koja je inače do sada, više puta opljačkana.

Podsjećamo, maskirani je razbojnik naoružan nožem ušao u trgovinu koja se nalazi u Zadru, u blizini Vatrogasnog doma i zatražio novac.

No, hrabra prodavačica usudila mu se suprotstaviti unatoč njegovom "fantomskom " izgledu i nožu kojim joj je zaprijetio te mu je odbila dati novac.

U tom se trenutku razbješnjeli razbojnik okomio na nesretnu ženu pa ju je najprije udario nogom i okrenuvši joj leđa počeo bježati.

No, kako smo neslužbeno doznali, ona ni tada nije odustala pa ga je još udarila šakom u leđa, na što je njemu ispao ukradeni novac. To je očito bila "kap koja je prelila čašu" pa se nepoznati muškarac okrenuo te joj šakom slomio nos i porezao je nožem po vratu. Što se tiče rane na vratu, jučer smo saznali kako je nesretnoj djevojci ozlijeđena štitnjača i hospitalizirana je na Odjelu otorinolaringologije zadarske Opće bolnice.

Nakon što ju je ozlijedio i pokupio novac, pljačkaš je pobjegao, a prodavačica je o svemu odmah obavijestila policiju, nakon čega je zatražila pomoć u zadarskoj Općoj bolnici.

Još nije poznato o kolikoj je svoti novca riječ, a što se tiče pljačkaša navodno je riječ o ovisniku o teškim drogama.

U trenutku pljačke prodavačica je bila sama u trgovini, ali je zato ispred trgovine bilo 30-ak ljudi koji su igrali nogomet na obližnjem igralištu.

Srećom, sve je snimila nadzorna kamera što će policiji zasigurno olakšati posao u pronalaženju okrutnog pljačkaša, ali su iz PU zadarske jučer upozorili kako se u ovakvim slučajevima ne bi trebalo suprotstavljati razbojnicima, osobito ako su naoružani, jer "cijela priča" može imati i doista tragičan završetak.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno