Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Ulaznica za fashion weekend najtraženija “roba” u Zadru

Autor: Krešimir Bukvić

10.07.2008. 22:00
Ulaznica za fashion weekend  najtraženija “roba” u Zadru

Foto: Filip BRALA



Promocijom  Philipsovog ekskluzivnog  glačala “Modena” jučer je u  back stageu Quelle Fashion.hr-a u Arsenalu službeno započeo ovogodišnji  fashion weekend, najveće  modno događanje sezone u  Hrvatskoj. Priliku da prvi  isprobaju najnoviji uređaj  za glačanje imali su kreatori  i manekenke koji su sinoć  sudjelovali na modnoj reviji  koja se održala na instalaciji  Pozdrav suncu. Oni su u  stankama između proba i  šminkanja pokušavali odgonetnuti što to “Modenu”  čini jedinstvenom. Prvi se  posla uhvatio Ivica Skoko,  ne bojeći se svoje glamurozne haljine staviti pod  glačalo, poravnavajući posljednje neizglačane rubove. U društvu tri manekenke, među kojima se našla i Zadranka Petra Maroja,  javnosti najpoznatija po ljubavnoj aferi s Romanom  Majetićem, producentom  AVA-inih sapunica, Skoko  je glačajući i pozirao okupljenim novinarima, čija  brojnost u svakom slučaju  nije išla na ruku frizerima i  vizažistima eventa.
 No, navikli na kaos, make  up majstori maestralno su  uredili modele, što se moglo vidjeti svega sat vremena kasnije kada su brojni  reflektori u kombinaciji s  odsjajem Pozdrava suncu,  lokacije ovogodišnjeg Quellea obasjali najnovije kreacije četiri modna branda,  koje smo imali prilike vidjeti prvoga dana događanja.
Svoje kolekcije za sezonu  proljeće/ljeto 2009. godine jučer su prezentirali Maja i  Petra Špoljar, Mustre, Nataša Kos te spomenuti Ivica  Skoko. Njihove su modne  vizije s odobravanjem pozdravili brojni Zadrani u  društvu nekih od najistaknutijih predstavnika hrvatskog javnog života danas pa  je sasvim razumljivo da je  ulaznica za fashion bila ovih  dana natraženija “roba” u  Zadru. Quelle Fashion.hr se  nastavlja i danas, nastupom  Xenia Designa, Igora Galaša, eNVy rooma, Etne  Maara i Boudoira te after  partyjem u Maraschinu. Sve  informacije o eventu mogu  se naći na www.fashion.hr  ili na infopultu u Arsenalu.