Evo što kažu u Mostu o izbacivanju Marka Vučetića

Slika korisnika valentinam
GRMOJA OBRAZLOŽIO
Autor: 
Zastupnici imaju određene privilegije, ali imaju i određene obveze. Kolega Vučetić se uopće nije pojavljivao na sastancima kluba na koje je bio redovito pozivan, kaže Nikola Grmoja
Marin GOSPIĆ
Marko Vučetić, neovisni saborski zastupnik

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u utorak u Saboru da je nezavisni zastupnik Marko Vučetić izbačen iz Kluba zastupnika Mosta jer nije dolazio na sastanke kluba na koje je redovito pozivan.

"Zastupnici imaju određene privilegije, ali imaju i određene obveze. Kolega Vučetić se uopće nije pojavljivao na sastancima kluba na koje je bio redovito pozivan. U tom smislu ja kao predsjednik kluba sam odlučio iz korektnosti prema kolegama koji ispunjavaju svoje obveze da je to najbolje", izjavio je Grmoja za Media servis.

"Nakon razgovora s njim, kada sam vidio da ne misli promijeniti taj svoj odnos i nakon što je pozvan na sastanak kluba u subotu, na koji nije došao, bilo je sasvim jasno da od takvog sudjelovanja u kojem ne dolazite na sastanke i ne želite sudjelovati u donošenju zajedničkih odluka sam klub nema nikakve koristi", dodao je Grmoja i zaželio Vučetiću uspjeh u daljnjem radu i politici.

Nezavisni saborski zastupnik Marko Vučetić u ponedjeljak je na svojem Facebook profilu objavio da je izbačen iz Kluba zastupnika Mosta te da je to doznao od novinara.

"Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više nisam član toga kluba. Zanimljivo je da tu informaciju nisam najprije ja primio, ali je razumljivo zašto. Razlog je jednostavan: Most se toliko udaljio od nezavisnih, da više nije moguća niti pristojna komunikacija. Znam da hrabrosti imaju, stalno o njoj govore u kontroliranim uvjetima Sabora i konferencija za medije", napisao je Vučetić na profilu.

Grmoja je odbacio je da je Vučetić izbačen iz kluba zbog različitog mišljenja istaknuvši da i drugi zastupnici izražavaju svoja mišljenja. Napomenuo je i kako se Vučetić rijetko pojavljuje u Saboru te da više svoja mišljenja izražava na društvenim mrežama.

"Jedini razlog našeg neslaganja je to što on ne sudjeluje u radu kluba, mi nemamo problem s različitim mišljenjem", tvrdi Grmoja.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno