Trojica sudionika masovne tučnjave uhićena, četiri u pritvoru

Slika korisnika valentinam
NAKON TUČNJAVE U BIOGRADU
Zbog tučnjave koja se dogodila u nedjelju ujutro ispred noćnog kluba na plaži Dražice kada je u napadu više osoba 21-godišnjaku slomljen nos, a 26-godišnjaku čeljust policija je privela sedam osoba
Arhiva ZL
Ilustracija

Zbog tučnjave koja se dogodila u nedjelju ujutro ispred noćnog kluba na plaži Dražice kada je u napadu više osoba 21-godišnjaku slomljen nos, a 26-godišnjaku čeljust policija je privela sedam osoba. Uhićene su tri osobe, a još četiri su u pritvoru.

- Policijski službenici policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje događaja tučnjave s teško ozlijeđenim osobama koja se dogodila u nedjelju ujutro u Biogradu. U sklopu kriminalističkog istraživanja uhićena su 3 muškarca u dobi od 27 i 29 godina, koji su uz kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda (27-godišnjak) i sudjelovanja u tučnjavi jučer privedeni sucu istrage Županijskog suda u Zadru. U tijeku je također kriminalističko istraživanje nad još četiri muškarca s biogradskog područja, koji se dovode u vezu s ovim događajem, a koji su uz kaznenu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi privedeni pritvorskom nadzorniku PU zadarske, navodi se u policijskom priopćenju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno