JAVNI POZIV Traže se 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Grad Zadar raspisao natječaj za zaopošljavanje
U okviru programa "Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra" raspisuje se postupak za izbor 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja
Zadarski list/Arhiva
Angažmanom pomoćnika u nastavi osigurat će se potpora uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove

Grad Zadar raspisao je javni natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u osnovnim školama u školskoj godini 2019./2020. godine.

U okviru programa "Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra" raspisuje se postupak za izbor 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama kojima je osnivač Grad Zadar.

Kandidat za pomoćnika u nastavi učenika s teškoćama mora imati najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a prednost imaju kandidati s područja Grada Zadra koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama, završenu najmanje 20-satnu edukaciju te kandidati koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studije koji im omogućuju rad u osnovnim školama.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti životopis, presliku osobne iskaznice, potvrdu o nekažnjavanju ne stariju od šest mjeseci, uvjerenje o završenoj stručnoj spremi, potvrdu o završenoj edukaciji ukoliko ju posjeduju. Za izbor kandidata koji će potpisati ugovor i zaposliti se odlučuje Povjerenstvo za uvođenje pomoćnika u nastavi koje je imanovao gradonačelnik Branko Dukić.

Angažmanom pomoćnika u nastavi osigurat će se potpora uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove s ciljem osiguravanja uvijeta za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

Prijave se dostavljaju od 10. srpnja do 19. srpnja 2019. na adresu: Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, Narodni trg 1, s naznakom "za pomoćnika u nastavi", a potrebno je priložiti i potpisanu punomoć privole za obradu osobnih podataka kandidata.

Pomoćnici u nastavi financiraju se dijelom iz besovratnih sredstava kroz Europski socijalni fond, a dijelom iz gradskog proračuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno