Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Krao laptope iz kampera

Autor: Z L

10.08.2009. 22:00
Krao laptope iz kampera


Jučer su djelatnici I Policijske postaje Zadar dovršili kriminalističku obradu nad 22 godišnjakom sa zagrebačkog područja, kojeg se sumnjiči da je u Zadru, na predjelu Ravnice, i to u vremenu od 24.srpnja do 5.kolovoza počinio 6 provala u kampere stranih državljana, odakle je otuđio više prijenosnih računa, mobitela, satova, foto-aparata, nakita, novca i dr.
Također je utvrđeno kako je 7.kolovoza na plaži Kolovare u Zadru, otuđio novac na štetu 32 godišnjakinje iz Zagreba, dok je u mjesecu srpnju izvršio krađu 4 bicikla u Starigradu-Paklenici, te krađu mobitela na području Novalje.
U nedjelju poslijepodne u autokampu u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz četiri kamp kućicu koje su u vl. državljana Nizozemske i Njemačke otuđio novac i vrijedne stvari. Materijalna šteta iznosi oko 30 000 kuna.
Jučer je u Petrčanima, na predjelu Punta skala, nepoznati počinitelj otuđio vanbrodski motor sa gumenog čamca u vl. 44 godišnjaka iz Zagreba. Materijalna šteta iznosi oko 20 000 kuna.
Ostali događaji


U ponedjeljak popodne oko 15.10 sati u Viru, na plaži na predjelu Lozica, teške tjelesne ozljede je zadobio 40 godišnjak sa riječkog područja, koji je prilikom skakanja sa mula u more glavom udario u morsko dno. Ozlijeđeni je prevezen u OB Zadar gdje je zbog teških tjelesnih ozljeda i hospitaliziran.