Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nina oduševila izvedbom Ivčićeve “Kalelarge”

Autor: Krešimir Bukvić

10.08.2013. 22:00
Nina oduševila izvedbom Ivčićeve “Kalelarge”

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Dobro raspoložena, u dugoj ljetnoj širokoj suknji, strukiranom sakou i svjetlucavim salonkama pjevačica je neumorno zabavljala okupljene pokazavši još jednom zašto je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda


Ljetni program “Ladies summer” najvećeg gradskog multimedijalnog centra Arsenala u petak je zaključen koncertom Nine Badrić. Velika hrvatska i regionalna zvijezda, druženje sa zadarskom publikom koncipirala je po principu malo novih, malo starih hitova, odlično pogodivši želje okupljenog auditorija. Gotovo da nije bilo osobe, te večeri u poprilično popunjenom Arsenalu, koja se nije gibala u ritmu Nininih pjesama. Dobro raspoložena, u dugoj ljetnoj širokoj suknji, strukiranom sakou i svjetlucavim salonkama pjevačica je neumorno zabavljala okupljene pokazavši još jednom zašto je tako uspješna.
Koncert je započela svojim najvećim hitom “Čarobno jutro”, nastavivši u istom nizu pjevati jednu, za drugom svoje velike glazbene uspješnice. Neposredna u nastupu, kao i uostalom sve dame koje su u okviru odlično pogođenog spomenutog programa Arsenala nastupale ovo ljeto u Zadru, Nina se nije ustručavala zabavljati i komunicirati sa svojom publikom, posebice najvjernijim fanovima okupljenim odmah do pozornice. Očekivano, najburnije je bilo kada je zapjevala “Ako kažeš da me ne voliš”, “Da se opet tebi vratim”, “Ja za ljubav neću moliti”, “Još i sad” i “Za dobre i loše dane”, hitove koji su joj osigurali, ne samo hrvatska, već i regionalna prva mjesta na top ljestvicama.
A da bi naglasila da voli i prepoznaje Zadar, u jednom trenutku zapjevala je i Ivčičevu Kalelargu, uz zdušnu pomoć publike. Ništa manje dobar, naravno, nije bio ni bend s kojim se Nina zafrkavala tijekom koncerta, koji je, iako je Arsenal bio dobro rashlađen, poprilično digao temperaturu u dvorani. Izašavši na jedan bis, Nina je okupljene pozdravila s brojnim poljupcima, naglasivši da joj je taj koncert bio najbolji nastup ove godine.