A.K.A. Crescendo ostao na korak do New Yorka

Slika korisnika valentinam
Zapažen nastup zadarske grupe u polufinalu
Iako se to možda čini kao tužna vijest, kod nas nema niti jedne trunke očaja već samo veselje što smo bili počašćeni boriti se bok uz bok s tako velikim a cappella "zvjerkama",

Sveučilišna a cappella grupa A.K.A. Crescendo nije uspjela  izboriti finale natjecanja Varsity Vocals-The Open koje se u rujnu  održava u New Yorku.

Zadarski studenti priredili su još jedan zanimljiv nastup i oduševili  žiri, a s obzirom na to da im je ovo prvo sudjelovanje na natjecanju raduju se jednoj osvojenoj nagradi - Filip Rušin proglašen je najboljim beatboxerom.

- Iako se to možda čini kao tužna vijest, kod nas nema niti jedne trunke očaja već samo veselje što smo bili počašćeni boriti se bok uz bok s tako velikim a cappella "zvjerkama"! Hvala svima na porukama, zagrljajima, riječima podrške i čvrstoj vjeri u nas i ovo što radimo! A posebno  hvala cijeloj ekipi Kneževe palače u Zadru koja nam je ustupila prostor u  kojem smo snimili naš polufinalni set i majstoru od tona - Saši Miočiću  uz kojeg smo zazvučali bolje nego ikad, poručili su crescendovci, koji će  tako tek sredinom kolovoza na zasluženi odmor, a za manje od mjesec  dana očekuju ih ispitni rokovi na Sveučilištu u Zadru.

Video polufinalnog seta možete pogledati OVDJE!

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno