Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nastupili Urban&4, Mia Dimšić i Amira Medunjanin

11.08.2021. 11:10


Nastupom Amire Medunjanin u ponedjeljak je završen produženi koncerti vikend, koji se održao na Forumu. Osim Amire, nastupili su i Urban & 4 i Mia Dimšić, sa gošćom iznenađenja Marijom Mirković. Prema epidemiološkim pravilima, Zadrani su nakon dugo vremena imali priliku uživati u kvalitetnim glazbenim nastupima, troje različitih, ali podjednako kvalitetnih izvođača.
Damir Urban se sa svojim bendom na pozornicu popeo nakon dugo vremena bez živih nastupa, koji su mu kako kaže, glavni izvor prihoda i motivacija za daljnji kreativni rad. Zadarsku je publiku počastio najboljim pjesmama iz svoje duge glazbene karijere.
Mia Dimšić izvela je svoje najpopularnije hitove, kao i neke njoj drage obrade. Uz posebnu gošću, bivšu članicu novosadskog sastava The Frajle, Mariju Mirković, zadarsku je publiku vratila u neka ranija, pozitivnija vremena.
Koncertni je blok završila jedna od najpoznatijih interpretatorica sevdalinki, diva jedinstvenog glasa – Amira Medunjanin, koja je za svoj koncert također pripremila presjek svoje 15 godina duge pjevačke karijere, koju je obilježila mnogobrojnim uspješnicama i pamtljivim interpretacijama tradicionalnih sevdalinki.