Pljačkali na sajmu u Benkovcu

Slika korisnika admin
Autor: 
sajambenk0909_4
Velimir BRKIĆ
Neki su prosili, a neki krali

S jednog parkirališta u Biogradu tijekom noći sa srijede na četvrtak nepoznati je počinitelj ukrao automobil marke "renault kangoo", austrijskih nacionalnih oznaka u vlasništvu 66-godišnjeg Austrijanca.

Materijalna šteta je procijenjena na oko 40 tisuća kuna.

Iste noći u Starigradu, u Ulici Franje Tuđmana, nepoznati je razbojnik provalio u trgovinu "Toni" iz koje je ukrao cigarete.

Šteta iznosi gotovo pet tisuća kuna.

Na sajmu u Benkovačkom Selu koji se održava svakog 10. u mjesecu, drznik je uspio iskoristiti nepažnju 85-godišnjaka kojem je iz džepa hlača izvukao novčanik s manjom količinom novca. U isto vrijeme, također na sajmu, drugi je lopov iz torbice 67-godišnjakinje odnio novčanik.

 Policija je uspjela uhvatiti i lopova koji je u vremenskom razdoblju od 7. do 9. ovog mjeseca iz obiteljske kuće u Pakoštanima, u vlasništvu 33-godišnje mještanke, ukrao četiri tisuće kuna.

Riječ je o 31-godišnjaku s područja Biograda protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U četvrtak su zadarski policajci obavili i kriminalističku obradu nad 29-godišnjakom iz Zadra koji je u srijedu oko 20 sati u trgovini "Barbara" u Ulici Stjepana Radića pokušao ukrasti cigarete i prašak za rublje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela ocijenjenog kao drska krađa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno