Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

U nedjelju superderbi Raštane – Dugopolje

Autor:

10.09.2009. 22:00
U nedjelju superderbi Raštane – Dugopolje


Nakon tri početne uzastopne pobjede, od toga dvije u gostima (u Stobreču 2:1 i u Omišu 3:1) prošlogodišnji viceprvaci momčad Raštana su izbili na prvo mjesto Treće HNL – jug s devet bodova. Na trećem mjestu je Dugopolje sa sedam bodova. Već u 4. kolu u nedjelju 13. rujna u 16.30 sati na rasporedu je i najveći derbi u ovoj ligi ove jeseni, sastaju se dva najveća kandidata za titulu prvaka u ovogodišnjem prvenstvu momčadi Raštana i Dugopolja u Raštanim Gornjim.
Za taj susret već sada vlada veliki interes u cijeloj Zadarskoj županiji, a očekuje se dolazak i dosta gostujućih navijača pa bi tribine na igralištu Tihomir Mitrović trebale biti popunjene (oko 1.000 gledatelja). Iako su svjesni da jedan susret na rješava mnogo oko borbe za prvo mjesto u Upravi na čelu s predsjednikom IO Mišom Čirjakom i stručnom stožeru Raštana su optimisti i nadaju se pobjedi protiv snažne i iskusne momčadi trenera Ivana Katalinića.
Nastupit će kompletna momčad domaćina, nema ozlijeđenih, niti kažnjenih. Tako će po nova tri boda krenuti sljedeći sastav Raštanjana: Pedić, Praić, Veršić, L. Batur, Andačić, Banović, Gregov (A. Gospić), M. Batur, Medun (Čačić), Burčul, M. Gospić pod dirigentskom palicom trenerskog dvojca Leopolda Burčula i Vlade Mandića i uz gromoglasno navijanje vjernih simpatizera Raštana i podršku ljubitelja nogometa iz Zadarske županije.