Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Upisi u ZPA

Autor: Z L

06.09.2012. 22:00
Upisi u ZPA

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadarski plesni ansambl upisuje nove i stare članove u plesni studio i podmladak Ansambla. Prijave i upisi za djecu i odrasle vršit će se u ponedjeljak, 10. rujna u dvorani ZPA, Kralja Stjepana Držislava, od 17 do 19 sati. Tada možete saznati sve što vas zanima o rasporedu, cijeni, planu i programu za predstojeću plesnu sezonu.
Zadarski plesni ansambl osnovan na samom početku domovinskog rata, još uvijek je jedan od rijetkih plesnih ansambala suvremenog plesnog izraza u Dalmaciji. Osnivači su Sanja Petrovski i Nives Šimatović Predovan, posthumno dobitnica Grba Grada Zadra. Od svog nastanka do danas ansambl u svom repertoaru ima više od 30 cjelovečernjih predstava, i oko 60 predstava za djecu. Zadarski plesni ansambl je također sudionik svih gradskih manifestacija i događanja – otvorenje svih značajnijih sportskih natjecanja, izložbi, kulturnih događanja, modnih revija i slično.
Zadarski plesni ansambl povezuje amatere i profesionalne plesače, producent je predstava suvremenog plesa i festivala Monoplay – festival sola, te organizira edukacijske programe za plesače svih uzrasta.