Natječaj za direktora županijskog TZ će se ponoviti jer nijedan kandidat ne ispunjava uvjete!

Slika korisnika admin
dunatov_zrilic
Vedran SITNICA

Bude li više sreće ovaj put i Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije skupi kvorum, danas će se znati tko su pretendenti na mjesto direktora županijske Turističke zajednice.

Iako je sjednica zatvorena za javnost, saznajemo da će se danas u 13  sati otvarati omotnice kandidata koji smatraju da bi mogli preuzeti  upražnjeno mjesto bivšeg direktora TZ Županije, Ive Dunatova. Naravno, kako smo već rekli, bude li kvoruma, odnosno ne budu li se njeni članovi opet izgovarali poslovnim obvezama, kao što je znalo dosad biti u  radu Turističke zajednice, pogotovo kada su zakazivane sjednice  Skupštine.

Ono što svih najviše zanima svakako je izbor prvog čovjeka Turističke zajednice Županije za koje, kako saznajemo od članova Turističkog  vijeća, ima mnogo pretendenata, ali kojih u prijavi sputava potpuni nedostatak najvažnijeg uvjeta za prijavu na natječaj, a to su tri godine iskustva na rukovodećim dužnostima u turizmu.

Upravo oko te točke, saznajemo u Županiji, vodile su se najveće borbe,  jer je župan Stipe Zrilić navodno tražio promjenu statuta Turističke zajednice Zadarske županije kako bi "progurao" svog kandidata, direktora  zadarske filijale Croatia osiguranja.

No, ni kod Dunatova nismo bili veće sreće. Na pitanje o današnjoj sjednici Turističkog vijeća samo nam je potvrdio da će se ona održati, a na  sva ostala pitanja, posebice ovo o navodnom mijenjanju statuta TZ-a,  odbio je svaki odgovor, te najzad poklopio slušalicu.

više u tiskanom izdanju
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno