Lord of the Dance u Zadru 14. listopada

Slika korisnika admin
Autor: 
Zvonko KUCELIN
U Zadru su nastupili 2011. godine

Bezvremenska priča u novom ruhu oduševljava publiku diljem svijeta. Novi show pod nazivom „Opasne igre" temelji se na irskom folkloru koji nam ovaj put predstavlja nevjerojatnu pustolovinu o  borbi između dobra i zla. Univerzalni jezik plesa ponovno će ispričati  svoju priču. Ovoga puta ona se temelji na liku koji putuje kroz vrijeme  u želji da pomogne gospodaru plesa u obrani protiv mračnih sila. Mitska pustolovina puna opasnosti i ljubavi i ovoga će puta oduševiti sve  ljubitelje ovog plesno-glazbeno-scenskog spektakla.

Nova glazba, nova pozornica, novi kostimi i nove koreografije oduzimaju dah. Hologramske projekcije, specijalni svjetlosni efekti, rasplesani roboti, svjetski poznati akrobati i strahovito talentirani plesači unijet  će novu dimenziju u originalno remek djelo te oživjetipriču na potpuno drugačiji način od onoga na koji je publika dosada navikla.

Svoj prvi nastup ima će u splitskoj Spaladium Areni 13. listopada.  Sportska dvorana Višnjik u Zadru, ugostit će ih 14. listopada, 16. listopada odlaze u Rijeku u sportski centar Zamet. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Zagrebačkoj Areni 17. listopada. Karte su u prodaji u sustavu Eventima.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno