Toni Matešić pomoćni trener u Ženskom košarkaškom klubu Zadar

Slika korisnika valentinam
Novo ime
Autor: 
Matešić je ovo ljeto bio pomoćni trener ženske kadetske reprezentacije koja je nastupila na Europskom prvenstvu A divizije
Arif SITNICA
Toni Matešić bio je pomoćnik Luki Bujasu na klupi Jazina

Toni Matešić bit će pomoćni trener, a Josip Pantalon i u novoj sezoni zadužen je za kondicijsku pripremu košarkašica Zadra. Tako je trenerica Marija Mazija riješila pitanje stručnog stožera nakon što je Josipa Zanki (djevojački Sesar), dugogodišnja pomoćnica u prvoj ekipi i trenerica kadetkinja, na porodiljnom dopustu. Branimir Peričić, predsjednik kluba, napomenuo je i da će Matešić raditi s mlađim kategorijama. Matešić je ovo ljeto bio pomoćni trener ženske kadetske reprezentacije koja je nastupila ne Europskom prvenstvu A divizije. Lani je u premijerligašu Jazinama bio pomoćnik treneru Luki Bujasu, a u posljednjem kolu na gostovanju protiv Splita upisao je i trenerski debi.

Kad je riječ o iskusnijem igračkom kadru potvrđen je ostanak Lare Nikpalj Vukorepe, Ane Vrsaljko i Lucije Perice. Na Višnjiku se nadaju i Ivani Dujić, novo ime je Anamarija Bačić, iskusna igračica, koja bi trebala pojačati konkurenciju prije svega na treninzima, a po potrebi i na utakmicama. Peričić je ranije potvrdio odlazak Nine Dedić u Split kao i to da se za sljedeću sezonu ne računa na Mariju Šolić. Prvo kolo Prve lige na rasporedu 6./7. listopada kada će Zadranke ugostiti Brod na Savi. (Š. Ć.)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno