Ivica Pintur novi predsjednik UV-a Natura Jadere

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Promjena na čelu županijske ustanove
Iz Zavoda HM u Natura Jaderu - Ivica Pintur

Na čelu županijske ustanove Natura Jadere došlo je do promjene. Dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Vedran Juravić iz osobnih je razloga podnio ostavku, a na njegovo je mjesto imenovan Ivica Pintur. Riječ je o jednom od najkvalitetnijih kadrova županijskog Zavoda za hitnu medicinu koji je u toj ustanovi dosad radio kao voditelj pravne službe.
S obzirom da je ova ustanova pod rukovodstvom aktualnog ravnatelja dr. Predraga Orlovića te Upravnog vijeća kojim rukovodi NHR, postigla iznimne rezultate, u financijskom i u kadrovskom pogledu, procijenjeno je da se iz tima dr. Orlovića u Natura Jaderu prebaci Ivicu Pintura.
Naime, sadašnjem ravnatelju županijske javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima, Damiru Periću, uskoro ističe mandat, a NHR, kojemu je Natura Jadera povjerena nakon lokalnih izbora, čini sve da od nje napravi još uspješniju županijsku ustanovu, kao što je već učinjeno sa Zavodom za hitnu medicinu. Naime, kada je krajem veljače ove godine dr. Orloviću povjeren još jedan mandat, Zavod je bio u plusu od nevjerojatnih 13.107.434 kuna. NHR stoga i kroz upravljanjem Natura Jaderom želi optimizirati njeno poslovanje, zbog čega je i donesena najnovija odluka o imenovanju Ivice Pintura na čelo Upravnog vijeća.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Erik
Nakon zapošljavanja Mate Lukića u Naturu jaderu, Nezavisni za Hrvatsku su uhljebili još jednog svoga lojalnog pametnjakovića. Grabi sve do lokalnih izbora!
Slika korisnika Beky
Dotični je itekako kompetentan za obavljanje dužnosti na koju je imenovan, a tome ide u prilog višegodišnje radno iskustvo i adekvatna struka potrebna za predsjedanje vijećem pa stoga prethodni jalni komentar nema nikakvog smisla.
Slika korisnika Erik
Previše si pristran Beky i vjerovatno si i ti negdje u NHR zgrabio poziciju, stoga sve razumijem.