Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Probo ga škarama i ugrizao za sljepoočnicu

Autor: Suzana Bandić

10.10.2009. 22:00
Probo ga škarama i ugrizao za sljepoočnicu

Foto: Adam VIDAS



Mlađi je muškarac uboden škarama u regiji lijeve ključne kosti, a ima i ugriznu ranu desne sljepoočnice, posjekotine petog prsta lijeve ruke i ogrebotine prstiju desne ruke


Zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju zadarska je policija podnijela kaznenu prijavu protiv 57-godišnjaka sa zadarskog područja. Kako doznajemo iz PU zadarske, on se u subotu oko 9.30 sati u Kalima na otoku Ugljanu na terasi vikendice u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Slovenije verbalno i fizički obračunao sa 46-godišnjakom, također sa zadarskog područja.
U žestokom obračunu jedan su drugom zadali više udaraca po tijelu, a u jednom je trenutku 57-godišnjak iz stražnjeg džepa hlača izvadio metalne škare dužine 16 centimetara s oštricom dugom sedam centimetara te ih 46-godišnjaku zario u lijevu ključnu kost.
Mlađi je muškarac u tučnjavi zadobio lakše ozljede, a kako stoji u policijskom priopćenju, osim uboda škarama u regiji lijeve ključne kosti, njemu je konstatirana i ugrizna rana desne sljepoočnice, zatim posjekotine petog prsta lijeve ruke i ogrebotine prstiju desne ruke.
Lakše ozljede konstatirane su i kod 58-godišnjaka koji je dobio udarac u glavu. Obojica muškaraca zaradila su optužne prijedloge zbog narušavanja javnog reda i mira, dok je protiv 58-godišnjaka podignuta i kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda.
Osim uredovanja u Kalima, zadarski su policajci zbog narušavanja javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda imali još deset intervencija.