Probo ga škarama i ugrizao za sljepoočnicu

Slika korisnika admin
kali
Adam VIDAS
Oba su muškarca u tučnjavi zaradila lakše ozljede - Kali

Zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju zadarska je policija podnijela kaznenu prijavu protiv 57-godišnjaka sa zadarskog područja. Kako doznajemo iz PU zadarske, on se u subotu oko 9.30 sati u Kalima na otoku Ugljanu na terasi vikendice u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Slovenije verbalno i fizički obračunao sa 46-godišnjakom, također sa zadarskog područja.

U žestokom obračunu jedan su drugom zadali više udaraca po tijelu, a u jednom je trenutku 57-godišnjak iz stražnjeg džepa hlača izvadio metalne škare dužine 16 centimetara s oštricom dugom sedam centimetara te ih 46-godišnjaku zario u lijevu ključnu kost.

Mlađi je muškarac u tučnjavi zadobio lakše ozljede, a kako stoji u policijskom priopćenju, osim uboda škarama u regiji lijeve ključne kosti, njemu je konstatirana i ugrizna rana desne sljepoočnice, zatim posjekotine petog prsta lijeve ruke i ogrebotine prstiju desne ruke.

Lakše ozljede konstatirane su i kod 58-godišnjaka koji je dobio udarac u glavu. Obojica muškaraca zaradila su optužne prijedloge zbog narušavanja javnog reda i mira, dok je protiv 58-godišnjaka podignuta i kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda.

Osim uredovanja u Kalima, zadarski su policajci zbog narušavanja javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda imali još deset intervencija.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno