Biogradska Ilirija širi djelatnost na medije

Slika korisnika valentinam
Uskoro glavna izvanredna skupština turističke kuće
Ilirija d.d. jedna je od najjačih hrvatskih turističkih kuća

Uprava tvrtke Ilirija d.d. iz Biograda na moru objavila je u Narodnim novinama poziv dioničarima za glavnu izvanrednu skupštinu najavljenu za 20. studenog s početkom u devet sati u prostorijama te turističko-hotelijerske tvrtke.

Na dnevnom redu je osam točaka, među kojima su izmjena Statuta društva, podjela dobiti, povećanje temeljnog kapitala, imenovanje članova Nadzornog odbora, ali i Odluka o izmjeni predmeta poslovanja Društva – dopuna djelatnosti.

- Mijenja se predmet poslovanja Društva na način da se dodaju djelatnosti: audiovizualne djelatnosti, komplementarne djelatnosti audiovizualnim djelatnostima, pružanje audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga, pružanje usluga elektroničkih publikacija, objavljivanje audiovizualnog i radijskog programa, pružanje medijskih usluga televizije i/ili radija, navedeno je na dnevnom redu skupštine Ilirije d.d.

U zadarskim kuloarskim pričama već se dulje vrijeme spominje osnivanje nove lokalne TV koja bi pokrivala zadarsko područje, a je li najavljeno širenje djelatnosti Ilirije na tragu tih priča, jučer nismo uspjeli doznati.

- Poziv za izvanrednu glavnu skupštinu društva je javan, ali trenutačno nemamo potrebe komentirati njegov sadržaj, kazali su nam u toj tvrtki.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)