Biogradska Ilirija širi djelatnost na medije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Uskoro glavna izvanredna skupština turističke kuće
Ilirija d.d. jedna je od najjačih hrvatskih turističkih kuća

Uprava tvrtke Ilirija d.d. iz Biograda na moru objavila je u Narodnim novinama poziv dioničarima za glavnu izvanrednu skupštinu najavljenu za 20. studenog s početkom u devet sati u prostorijama te turističko-hotelijerske tvrtke.

Na dnevnom redu je osam točaka, među kojima su izmjena Statuta društva, podjela dobiti, povećanje temeljnog kapitala, imenovanje članova Nadzornog odbora, ali i Odluka o izmjeni predmeta poslovanja Društva – dopuna djelatnosti.

- Mijenja se predmet poslovanja Društva na način da se dodaju djelatnosti: audiovizualne djelatnosti, komplementarne djelatnosti audiovizualnim djelatnostima, pružanje audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga, pružanje usluga elektroničkih publikacija, objavljivanje audiovizualnog i radijskog programa, pružanje medijskih usluga televizije i/ili radija, navedeno je na dnevnom redu skupštine Ilirije d.d.

U zadarskim kuloarskim pričama već se dulje vrijeme spominje osnivanje nove lokalne TV koja bi pokrivala zadarsko područje, a je li najavljeno širenje djelatnosti Ilirije na tragu tih priča, jučer nismo uspjeli doznati.

- Poziv za izvanrednu glavnu skupštinu društva je javan, ali trenutačno nemamo potrebe komentirati njegov sadržaj, kazali su nam u toj tvrtki.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)