Uskoro radovi na spoju Benka Benkovića i Puta Nina

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Otvara se i peto gradilište na zadarskim cestama
Prema planovima, Ulica Benka Benkovića probit će se direktno na Put Nina, zbog čega će se morati rušiti jedna kuća koja je sada na prostoru buduće prometnice
Arif SITNICA
Radovi uskoro kreću na križanju ulica Put Nina, Benka Benkovića i Put Bokanjca

Radovi na novoj ulici koja će povezati Ulice Benka Benkovića, Put Bokanjca i spajat će se na ulicu Put Nina mogli bi uskoro početi.

- Još uvijek čekamo odluku Ureda državne uprave o uvođenju u posjed, nakon čega možemo započeti s pripremom gradilišta i samim radovima. Očekujemo kako bi se uvođenje u posjed moglo realizirati kroz ovaj tjedan, ali još uvijek ne mogu sigurno potvrditi, rekao je Darko Kasap, pročelnik gradskog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo. Ovim radovima otvorit će se peto gradilište na zadarskim prometnicama zbog čega će vožnja gradom biti još više otežana, a dolazak sa zapadnog dijela grada u istočni još duži.

- Trenutno s prometnom policijom radimo na planu prometne regulacije kako bismo omogućili što jednostavniji i efikasniji protok prometa u tom dijelu grada, dodao je Darko Kasap. Radovi na ovom prometnom spoju koji promijeniti smjer prometa u Zadru procijenjeni su na 6,8 milijuna kuna, a rok za dovršetak je osam mjeseci. Kasap je dodao da ukoliko radovi ne budu gotovi do turističke sezone, kroz ljeto će biti obustavljeni, da bi se nakon ljeta opet nastavili.

Prema planovima, Ulica Benka Benkovića probit će se direktno na Put Nina, zbog čega će se morati rušiti jedna kuća koja se sada nalazi na prostoru buduće prometnice. Nakon što se urede te prometnice više se neće trebati skretati prema Vruljici već će se dobiti ravna cesta koja će povezati Petriće s Bulevarom. Za vrijeme radova mala "pijaca" je premještena na gradsko zemljište ispred vile Fresti.

Promjene u javnom prijevozu

Iz Cesta Zadarske županije, u ime Hrvatskih cesta stigla je nova obavijest o poremećaju prometa na Poluotoku, ali za sad samo javnog.

Od jučer, 10. listopada zbog radova na rekonstrukciji kolnika D407 (Poluotok), javni gradski prijevoz će se odvijati ulicama Obala kralja Tomislava do ulice Narodnog lista gdje će kod stare Tehničke škole biti zadnja stanica. Autobusi Liburnije tu će se okretati i vraćati nazad.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Zlobwaype
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At <a href=skyliteboom.com>Casino</a> you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is <a href=skyliteboom.com>sign up today</a> and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com <a href=skyliteboom.com>Prepare to hit the big time</a> <a href=skyliteboom.com>Hacer giros para ganar millones</a> <a href=skyliteboom.com>Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen</a> <IMG>http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg</IMG>