Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

U prometnoj nesreći u Murvici Gornjoj ozlijeđene tri osobe

11.10.2018. 08:27


Kako doznajemo iz Centra 112 sinoć oko 22:30 sati u Murvici Gornjoj dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila.
Iz PU zadarske nakon obavljenog očevida ističu kako su u sudaru dva vozila na cesti D-8 ozlijeđene tri osobe čije su ozljede okarakterizirane kao lakše te su nakon pružene liječničke pomoći otpuštene na kućno liječenje.
– Vozilo, registarskih pločica Beli Manastir, kojim je upravljao 36-godišnji vozač oko 22.30 sati kretao se u smjeru jugozapada. Obavljao je radnju skretanja u lijevo, a u tom trenutku ga je u istoj traci pretjecalo osobno vozilo zadarskih registarskih pločica. Vozač iz Belog Manastira je obavljao radnju skretanja, bez da se uvjerio da to može učiniti na siguran način, te je 22-godišnji vozač vozila koje je pretjecalo prouzročio udar u kojem su lakše ozlijeđene tri osobe, kazala je Sonja Šimurina iz PU zadarske.
U sudaru su ozlijeđeni 22-godišnji vozač i 24-godišnji suvozač iz vozila zadarskih registarskih oznaka te 34-godišnji suvozač iz vozila registarskih pločica Belog Manastira.
– Svi su putnici zadobili lakše tjelesne ozljede, a protiv 36-godišnjeg vozača iz Belog Manastira koji je izazvao prometnu nesreću podignut je optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće, kazala je Šimurina.