Najam cijelog parkinga za 1.000 kuna

Slika korisnika valentinam
Natječaj za klizalište kod sv. Marije
Bio je raspisan natječaj za najam ovog prostora za početnu cijenu od 30.000 kuna, ali na taj natječaj nije pristigla niti jedna ponuda te je zbog toga početkom mjeseca ponovno raspisan natječaj
Ponude za klizalište, ako ih bude, otvarat će se 15. studenog

Grad Zadar je i ove godine raspisao natječaj za klizalište koje bi od 24. studenog 2017. do 10. siječnja 2018. tebalo biti postavljeno na parkiralištu kod crkve sv. Marije.

UO za gospodarenje gradskom imovinom prvo je raspisao natječaj za najam ovog prostora za početnu cijenu od 30.000 kuna, ali na taj natječaj nije pristigla niti jedna ponuda te je zbog toga početkom mjeseca ponovno raspisan natječaj za početnu cijenu najma od 1.000 kuna za cijelo razdoblje.

- Što se tiče tražene cijene, Grad Zadar nema zarade od ovog projekta, ali se njime omogućava da građani dobiju klizalište čime se želi obogatiti javna događanja i sadržaji tijekom zimskog razdoblja i manifestacije "Advent u Zadru". Naravno, ako se u ponovljenom natječaju netko javi, odnosno dostavi ponudu, pojašnjavaju iz Grada Zadra. Istaknuli su kako je proteklih godina Grad Zadar raspisivao javnu nabavu za montažu, opremanje, organizaciju rada i upravljanje mobilnim klizalištem u Zadru, na prostoru parkirališta kod crkve sv. Marije u procijenjenoj vrijednosti od 100.000 kuna uz obavezu osiguravanja jednokratnog besplatnog najma opreme i klizanja za sve učenike zadarskih osnovnih škola od 1. do 4. razreda.

- Za razliku od proteklih godina, troškove struje i vode plaća zakupac budući da ostvaruje prihod kroz više komercijalnih djelatnosti, koje su ove godine objedinjene natječajem, a to je klizalište, ugostiteljstvo i dječje igraonice, dodaju iz Grada Zadra.

Ponude za ovaj natječaj otvarat će se 15. studenog kada će biti poznato hoće li Zadrani ove godine uživati u klizanju ili ne.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)