Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Djed Božićnjak i Dobra Vila u zadarskoj bolnici

Autor: Z L

10.12.2008. 23:00
Djed Božićnjak i Dobra Vila u zadarskoj bolnici


U okviru tradicionalne akcije Bliže osmjesima kojom zaposlenici cijele T-HT Grupe daruju djecu u bolnicama i domovima za nezbrinutu djecu na području cijele Hrvatske, poklone su jučer dobila djeca u Općoj bolnici Zadar. Djed Božićnjak i Dobra Vila malenim su bolesnicima izveli prigodan program, a u podjeli poklona im se pridružio popularni glumac i voditelj Duško Modrinić. Raznovrsni pokloni razveselili su i izmamili osmjeh na licima svih mališana.
„Želja nam je djeci u bolnicama i domovima dočarati toplinu blagdanske atmosfere te izmamiti što više osmjeha na lica malih bolesnika. Izuzetno smo radosni što smo i ove godine zajednički prikupili mnogo prekrasnih poklona. Ponosni smo na činjenicu da našu kompaniju čine ljudi koji imaju osjećaja za druge i žele pomoći kada to treba”, rekle su Alemka Lisinski i Maja Weber, direktorice komunikacija T-HT-a i T-Mobilea.
Poklone su zajedničkim snagama skupljali zaposlenici cijele T-HT Grupe. Akcija prikupljanja poklona započela je sredinom studenoga, a prikupljeni pokloni će se dijeliti do uoči Božića, odnosno 22. prosinca.