Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

U Ledani najljepši Advent u Zadru!

10.12.2013. 23:00
U Ledani najljepši Advent u Zadru!


Popularni zadarski lounge bar Ledana u Perivoju kraljice Jelene ovih je dana osvanuo u prigodnom predblagdanskom ozračju. Jedan od najljepših gradskih ugostiteljskih prostora “odjenuo” je svečano ruho najavljujući i sadržajno i simbolično adventski program. Prvo događanje i otvaranje adventskih dana u Ledana lounge & baru bilo je prošle nedjelje, besplatnim roštiljom za sve posjetitelje, a nastavlja se svakim radnim danom od 11.30 do 21 sat, a vikendom i duže.
Posjetitelji će, osim užitka boravka u maštovito uređenom prostoru koji svoju ljepotu posebice zrcali kada padne mrak i kada zelenilo parka obasja tisuću žaruljica, imati priliku uživati i u prigodnom izboru jela i pića. Dakako neće manjkati ni atraktivnih gostiju, raznih promocija, nastupa DJ-eva, koncerata… uobičajeno, kada je Ledana u pitanju, na razini prihvatljivoj svim ljubiteljima kvalitetnog zabavnog sadržaja.
A upravo ta pojedinost – kvaliteta, ono je što definira ovaj zadarski klub i bar, što ga izdvaja na gradskoj zabavnoj sceni. Visoka razina kvalitete, u svim segmentima poslovanja, počevši od izbora pića, kave i hrane pa preko usluge, zabavnog programa i na kraju samog prostora, zaštitni je znak Ledane. A kada tome pribrojimo i predblagdansko uređenje jasno je da Advent u Zadru ne smije proći bez posjeta Ledani. Izvrsno osmišljen spoj novog i starog, prirode i ugostiteljskog asortimana, ne narušavajući ljepotu parka, već u savršenoj simbiozi, vratio je perivoju prvobitnu funkciju gradske promenade. I ne samo ljeti već i zimi koju je menadžment dočekao “zatvorivši” prostor staklenim stijenama, omogućivši svim posjetiteljima užitak boravka u toplom prostoru, povezanom s prirodom.
Ovaj petak na programu je Red bull mega party – europian tour by Red bull. Posjetitelji će moći uživati u nastupu Sir Duke sastava, a neće manjkati ni atraktivnih hostesa, besplatnih shootersa te promo akcije – Red bull i votka za svega 15 kuna.