Učenici razveselili štićenike zemuničkog doma

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Prvo od čak dvadeset i jednog božićno-novogodišnjeg događanja u Domu za odrasle osobe Zemunik koja će potrajati sve do 31. prosinaca i dočeka Nove godine, jučer navečer božićnom priredbom otvorili su bivši i sadašnji učenici zadarskih škola, Osnovne škole Smiljevac i Srednje strukovne škole Vice Vlatković, predvođeni učiteljima Ivom Jakić, Nediljkom Batur i Željkom Baturom.

- Božići provedeni s djecom najradosnija uspomena na neka prošla vremena. Božićno vrijeme za korisnike Doma za odrasle je ispunjeno radošću, raznim aktivnostima, posjetima i darovima usprkos odvojenosti od svojih obitelji i doma, kazala je ravnateljica Nataša Petrušić, mag. soc. rada.

Sudionici ovog programa udružili su se kako bi svima u zemuničkom domu ovaj nadolazeći blagdan proslavi na najljepši mogući način.

- Učiniti nešto za druge, odvojiti dio svoga vremena za pomoć onima koji bez tuđe pomoći ne mogu, sudjelovati u nekoj humanitarnoj akciji ili učiniti jedno dobro djelo savjeti su koji su nam u predblagdansko vrijeme itekako potrebni, rekla je učiteljica Iva Jakić.

Već danas nastup u Domu za odrasle u Zemuniku ima zemunička ženska klapa Kandelora. Potom odlaze u Zadar na fritijadu, pa im u goste dolazi Općina Poličnik s prigodnim programom, Dječji vrtić Zvjezdica Zemunik, OŠ Zemunik, Udruga katoličkih medicinskih sestara, KUD Sveta Kata, Centar za socijalnu skrb Benkovac...

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno