Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Krešimir Sunara više nije trener Zadra

11.12.2018. 14:58
Krešimir Sunara više nije trener Zadra


Krešimir Sunara više nije trener prve momčadi Nogometnog kluba Zadar. Nakon prvog dijela sezone, kojega je Zadar završio na osmom mjestu Druge HNL sa 17 osvojenih bodova, uprava kluba i trener dogovorili su sporazumni raskid ugovora.
– Gospodin Sunara je momčad preuzeo u vrlo delikatnom trenutku, dva tjedna prije početka sezone, kada je trebalo posložiti mnoge stvari i to nije bilo lako. Kroz prvi dio sezone naša je momčad pokazala dva lica, a nažalost, u posljednjih mjesec dana upali smo u krizu, gdje pet utakmica zaredom nismo uspjeli pobijediti. Zato smo procijenili da je polusezona najbolje vrijeme za promjenu, kako bismo drugi dio prvenstva dočekali što spremniji za izazove koji nas očekuju – kazao je Svetko Ćustić, direktor NK Zadra i naglasio:
– I ovom prilikom želim se zahvaliti treneru Sunari na uloženom trudu i radu za vrijeme boravka u našem klubu te na vrlo korektnom, gospodskom rastanku. Nogometni klub Zadar želi mu sve najbolje u nastavku karijere, a o imenu novog trenera javnost ćemo izvijestiti putem naših službenih internet stranica.(nkzadar.hr)