Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Tragovi u sjeti

11.01.2012. 23:00
Tragovi u sjeti


Program sam ispleo na takav način da se moje i autorske pjesme mojih kolega nadopunjuju, kazao je Predin


Slovenski kantautor i poznati romantik Zoran Predin uz pijanista Matiju Dedića nastupit će u klubu Arsenal 11. veljače. Na zadarskom koncertu, neposredno pred Valentinovo, publici će predstaviti pjesme sa zajedničkog hvaljenog albuma “Tragovi u sjeti” objavljenog prošle godine, ali i neke od pjesama iz dosadašnje Predinove karijere koje su ovoga puta dobile nešto drukčiji aranžman.
– Neke pjesme su dobile potpuno novu ritmiku pa vjerujem da će publika uživati u novom aranžmanu pjesme ‘O mladom studentu i udanoj ženi’ ili u ‘Vilenjaku’, koji je u novom neobičnom valceru još osjećajniji. Program sam ispleo na takav način da se moje i autorske pjesme mojih kolega nadopunjuju, da se na duhovit način plete pletenica iz pjesama o ljubavi, o smrti, o ljepoti, o sjeti i o prošlim i budućim vremenima, kazao je Zoran Predin.
Njihov album “Tragovi u sjeti” prema kritičarima je poslastica minimalistički obrađenih pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija. Između ostalog na albumu se mogu čuti pjesme “Ti si mi u krvi” Kornelija Kovača, Bregovićeva “Te noći kad umrem”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora iz regije, a osim njih će na ovom koncertu Predin i Dedić izvesti i posebno aranžirane pjesme poput “Čakaj me” ili “Naj ti poljub nariše ustnice”.