Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Pjesma “Prijatelju” bit će pravi hit

Autor: Irena Jurjević

11.01.2013. 23:00
Pjesma “Prijatelju” bit će pravi hit

Foto: PIXSELL



Ako na se videu budemo sjajili Tomislav i ja to je iz dva razloga – malo šminke i puno zabave, kazao je Goran Karan


Nakon što je njihov duet „Prijatelju” privukao značajnu pažnju publike, Tomislav Bralić i Goran Karan odlučili su svom zajedničkom uratku dati i vizualni identitet te “izbaciti” videospot. Redateljsku palicu prepustili su poznatom profesionalcu Željku Petrešu s kojim imaju već dugogodišnju suradnju, pa tako nije niti izostalo zadovoljstvo napravljenim poslom.
– Snimanje spota za pjesmu “Prijatelju” s Tomislavom Bralićem se, mudrošću režisera Željka Petreša, odvijalo na pola puta između moga Splita i Bralićevoga Zadra. Krasan sunčan dan, dobra ekipa, puno smijeha u marini Mandalina u Šibeniku. Pootm smo krenuli na imanje Roca, na izlazu za Vodice s autoceste. Sjajna atmosfera, maslinik, odlični ljudi, domaća spiza i prava pjesma. Ako se na videu budemo sjajili Tomislav i ja to je iz dva razloga – malo šminke i puno zabave, kazao je Goran Karan, koji je i autor pjesme koja će se naći na njegovom novom albumu “Čovik tvoj” koji izlazi početkom veljače.
Nikša Bratoš, stalni Goranov suradnik, napisao je aranžman, a pjesma će prvi puta u živo biti izvedena na Karanovom koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog 12. veljače.