Boutique Hostel Forum otvara se 10. veljače

Slika korisnika valentinam
Ušminkavanje
Autor: 
U pitanju je mogli bismo reći, tradicionalno vrijeme kada je hostel zatvoren. Riječ je o terminu iza božićnih i novogodišnjih praznika kada imamo stanku. To vrijeme koristimo da se hostel generalno očisti, uredi i osvježi, kaže Frane Skoblar, voditelj marketinga Turisthotela d.d.
Zvonko KUCELIN
Boutique Hostel Forum trenutačno je za goste zatvoren

Ako ste krenuli Kalelargom prema katedrali, onda ste sigurno primijetili da je poznati Turisthotelov - Boutique Hostel Forum - zatvoren. No, nije u pitanju neko veće uređenje, a niti rekonstrukcija, već se detaljno uređuje, odnosno osvježava unutrašnjost i prirema za predsezonu.

- U pitanju je mogli bismo reći, tradicionalno vrijeme kada je hostel zatvoren. Riječ je o terminu iza božićnih i novogodišnjih praznika kada imamo stanku. To vrijeme koristimo da se hostel generalno očisti, uredi i osvježi. Nije riječ o nekim većim zahvatima i nemamo u planu neke veće i kapitalnije investicije jer za to zapravao za sada, nema potrebe. Hostel ćemo opet otvoriti 10. veljače - objasnio je Frane Skoblar, voditelj marketinga Turisthotela d.d.

Osvrćući se na proteklu godinu kada je ovaj jedinstven hostel na najljepšoj mogućoj lokaciji u gradu u pitanju - rekao je da su jako zadovoljni i iako i oni imaju oscilacija u popunjenosti svojih kapaciteta i ovise ipak, najviše o sezoni, Skoblar je naglasio kako je hostel prilično dobro bio popunjen i izvan sezone.

- Mislim da je naša komparativna prednost upravo lokacija, ali i činjenica da je u pitanju hostelski smještaj koji je svugdje u svijetu, pa tako i kod nas sve popularniji - zaključio je mladi marketinški stručnjak.

Boutique Hostel Forum kapaciteta je do 100 osoba i ima ukupno 37 soba od kojih je 12 četvreokrevetnih, 12 dvokrevetnih i deset luksuznijih dvokrevetnih na trećem katu koji pružaju i još ljepši pogled te dva tzv. mini apartmana.

Hostel ima i prostore za druženje, terasu za gledanje u zvjezdano nebo, kafić, besplatan internet... I kako još piše na web stranici ovog poznatog zadarskog hostela nudi - "insajderske savjete za uživanje u Zadru i okolici koje se ne mogu pronaći u vodiču".

- Hostel je smješten u samom centru Zadra. Može se reći da je hostel smješten na par minuta udaljenosti od najvećih zadarskih atrakcija, ali to ne bi bila potpuna istina zato što s prozora svoje sobe u svakom trenutku možeš vidjeti barem tri atrakcije. Dakle, smješten je samo na par minuta od većine atrakcija, a od nekih smo udaljeni 0 minuta - još piše na web stranici Boutique Hostela Forum.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno