Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

SANJA TRBUŠIĆ Nagrada mi je bila kruna jedne lijepe godine

12.01.2019. 19:00
SANJA TRBUŠIĆ Nagrada mi je bila  kruna jedne lijepe  godine


Sanja Trbušić, prodavačica u tvrtki Silitex, poznatijoj po imenu MTČ, na Poluotoku, dobitnica je nagrade Nasmiješeno sunce za najbolju prodavačicu 2018. godine.
Malo tko ne zna za prodavaonicu kvalitetnog domaćeg tekstila koja je  na ovom mjestu prema vratima sv. Krševana već punih 17 godina. Isto  toliko dugo tamo kupce dočekuje vedro lice Sanje Trbušić.
– Već 35 godina radim s ovom robom. Bila je to prvo državna tvrtka  MTČ, a zadnjih 17 godina je Silitex. Ljudi su prepoznali našu robu, imamo domaće proizvođače i jedini smo u gradu. Neke mušterije nam dolaze od prvog dana pa se može reći da smo se već i sprijateljili, govori Trbušić, dodajući da im je većina kupaca iz zgrade "socijalnog" i drugih zaposlenika na Poluotoku, dok ljeti imaju veliku gužvu zbog turista i mornarskog asortimana.
Upravo ju je za nagradu, kako kaže, i predložila Nada Beverin iz gradske uprave.
– Nagrada me jako iznenadila i razveselila. Ne pamtim kad sam primila neku nagradu i puno hvala svima koji su prepoznali moj rad. Nagrada  je bila kruna jedne lijepe godine. Sin mi je išao u Tajland, bila sam u Dubrovniku na bračnom putovanju i onda za kraj Nasmiješeno sunce, kazala je Trbušić.
Kako ističe Sanja, jako voli raditi i voli svoj posao.
– Raditi s ljudima zna biti teško, ali je i lijepo. Treba prije svega biti  psiholog, često se oni nama tu izjadaju, ali to je sve dio rutine, zaključila  je najbolja zadarska prodavačica.