Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zadarski obrtnici izložbom obilježili Valentinovo

11.02.2011. 23:00
Zadarski obrtnici izložbom obilježili Valentinovo


U povodu praznika ljubavi – Sv. Valentina udruga Creativa i obrtnici s Poluotoka: cvjećarnice Natali, Natali Veršić i Fiorentino, galerija Anima Zorana Debelića, agencije Multiart i Forum te butici Paladium i vjenčanice ADA u caffe baru Lovre organizirali su izložbu “Valentinovo u crkvici Sv. Lovre – Za dar – za grad – za ljubav”.
Svečanom otvaranju izložbe, koja se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zadra i MO Poluotok, a koja će biti otvorena do 14. veljače, prethodio je kratki prigodni program: nastup gitarskog trija Glazbene škole Blagoja Berse Jose Svorcine, Antonia Šangulina i Luke Stipanova koji su izveli Tango Jorege Cardosa. Događanje je nastavljeno i u večernjim satima, u restoranu Zadar-Jadera gdje su se mogle konzumirati dalmatinske delicije po izboru šefa kuhinje. Večer naziva “Gradski đir” uključivala je i nastup pjesnika Ante Sikirića te gitariste Luke Stipanova.
– Ova izložba i večernje druženje samo su mali pokušaj da se uz neznatno uložena sredstva, zajedničkim naporom, doprinese ljepšem ugođaju u gradu u prigodnim blagdanima, naglasili su organizatori.