Denis Karlović nastavlja voditi ŠC Višnjik

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
ISTIČE MU MANDAT
Športski centar Višnjik u proteklih godinu dana razvio se u pravi mali olimpijski centar s potpuno obnovljenom atletskom stazom, sportskim terenima, košarkaškim, odbojkaškim, nogometnim i rukometnim igralištem. Dovršena je i trim staza uz koju se uskoro otvara i suvremeno vježbalište, a ne treba zaboraviti niti novoobnovljenu gimnastičku dvoranu, kaže Dukić
Marin GOSPIĆ
Denis Karlović

Direktoru Športskog centra Višnjik, Denisu Karloviću, za desetak dana ističe četverogodišnji mandat. Karlović je na čelo ove gradske tvrtke imenovan 25. veljače 2014. godine preuzimajući je od dotadašnjeg direktora Dina Baila koji je imenovan njegovim zamjenikom. Hrvatski stolnoteniski reprezentativac od svoje je stranke, HDZ-a, tada dobio povjerenje za vođenje ovog važnog gradskog centra čiji je rad trebalo podići na jednu veću razinu, osobito u dijelu iskorištenosti kapaciteta, no o mogućem novom mandatu nije htio govoriti, smatrajući to nekorektnim:

- Odluka o direktorima isključivo je odluka gradonačelnika - kazao nam je Karlović.

No, gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, o njegovu je mandatu već donio odluku - Karlović će i dalje voditi Višnjik jer je Grad zadovoljan njegovim rezultatima u ove četiri godine.

- Športski centar Višnjik u proteklih godinu dana razvio se u pravi mali olimpijski centar s potpuno obnovljenom atletskom stazom, sportskim terenima, košarkaškim, odbojkaškim, nogometnim i rukometnim igralištem. Dovršena je i trim staza uz koju se uskoro otvara i suvremeno vježbalište, a ne treba zaboraviti niti novoobnovljenu gimnastičku dvoranu. Sve su to sadržaji koje naši građani svakodnevno koriste i svi su, uz dvoranu i zatvoreno plivalište, svakodnevno prepuni sportaša i rekreativaca svih generacija. Sve to dovoljno govori o upravljanju ŠC Višnjik i sve navedeno je najbolji odgovor na vaše pitanje - kaže Dukić, dodajući što očekuje od Karlovića, ali i ostalih direktora gradskih tvrtki:

- Od direktora ŠC Višnjik, Denisa Karlovića i dalje očekujemo nove programe i unaprjeđenje postojećih programa, no zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima njegovog rada. Isto očekujemo i od svih drugih uprava javnih ustanova i tvrtki u vlasništvu grada Zadra, a to je kontinuirani rad na podizanju razine kvalitete usluge za sve naše građane - kaže gradonačelnik.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)