Dostavite uzorke za Dane masline

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
DO 30. OŽUJKA 2020.
UZORCI MASLINOVIH ULJA - Već pristižu u Zavod za javno zdravstvo Zadar
U tijeku su pripreme za  22. izdanje Međunarodne manifestacije Dani masline  koja će se održati sredinom travnja  2020. godine u Zadru.
Iz Organizacijskog odbora poručuju da je  za ovogodišnju manifestaciju uzorke ulja  potrebno donijeti ili poslati na adresu Zavod za javno zdravstvo Zadar, 23000 Zadar, Ljudevita Posavskog 7a, IV kat, Služba za zdravstvenu ekologiju i zaštitu okoliša. Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je donijeti ili poslati ukupno 1 L ulja. Rok za dostavu uzoraka 10. 03. 2020. godine
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200,00 kn po uzorku.
Podatci za plaćanje: 
IBAN UDRUGE: HR9223900011100510842
MODEL : 00
POZIV NA BROJ: datum uplate ili OIB 
Opis: Kotizacija za Dane maslina Zadar 2020. 
Kemijsku analizu (Peoksidni broj, SMK, K-brojeve) raditi će i ove godine akreditirani laboratorij Zavoda za javno zdravstvo a senzorsku analizu Profesionalni panel Zavoda za javno zdravstvo Zadar, kaže Benito Pucar, predsjednik Organizacijskog odbora Dana masline.  
U pripremi manifestacije nakon razgovora i dogovora s određenim brojem maslinara s područja Zadarske županije, dodaje Pucar,  dogovoreno je da na ovogodišnjoj manifestaciji bude natjecanje u dvije kategorije kao i do sada i to:
 - kategorija otvorenih ulja i 
 - kategorija pakovine
Svi zainteresirani maslinari mogu se dodatno informirati putem telefona, mobitela i e-maila. 
Kontakti: 
Filip Erceg – 099/ 510 91 54
Matko Bačinić – 095/ 908 37 31
Zavod za javno zdravstvo Zadar: 301 – 355, 300 – 856
Manifestacija kao i dosadašnjih godina ima za cilj edukaciju maslinara, uljara ali i svih potrošača maslinovog ulja te će Udruga i ove godine osigurati dovođenje eminentnih stručnjaka iz područja maslinarstva i uljarstva i organizirati prezentacije i vođene degustacije u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo, otkriva Benito Pucar i ističe  kako iz godine u godine ova manifestacija poprima sve veći značaj kako kod maslinara tako i kod ljudi koji samo konzumiraju maslinovo ulje, tako da je prerasla lokalni karakter i postala prepoznata i priznata kod maslinara iz svih primorskih županija a kao i proteklih nekoliko godinu  i ove godine očekujemo međunarodni karakter manifestacije, poručuje Benito Pucar.
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno