Braća Kelemen se potukla sa svjedokom Miljanićem

Slika korisnika admin
sud
Tučnjava pred Županijskim sudom

Nakon završenog ročišta na Županijskom sudu u Zadru, a najvjerojatnije zbog suprotnih mišljenja, jučer su se ispred sudske zgrade potukla trojica mladića, sudionici rasprave.

Riječ je o braći Kelemen, 38-godišnjem Nenadu i 28-godišnjem Jurici koji su se na očigled šokiranih prolaznika najprije verbalno, a potom i fizički sukobili s 27-godišnjim Marinom Miljanićem.

Incident se dogodio nakon jučerašnje rasprave kod suca Borisa Babića na kojoj se Jurici Kelemenu kao drugooptuženom sudi zbog preprodaje speeda zajedno s Paulom Zrilićem, a na koju je Miljanić bio pozvan u svojstvu svjedoka.

Prema svemu sudeći, najvjerojatnije su se mladići verbalno sukobili već pri izlasku iz sudnice, jer je Nenad Miljanić braću sačekao pred zgradom suda te se obrušio na Juricu psujući, vrijeđajući ga i nagurujući se s njim.

U svađu se umiješao Nenad Kelemen da bi obranio svog mlađeg brata što je rezultiralo obračunom šakama u sred bijela dana.

Tučnjavu su primjetili, a potom i prekinuli pravosudni policajci. Trojac je ubrzo nakon obračuna priveden u prvu policijsku postaju koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade suda na obradu, nakon čega su pušteni, a protiv trojice podnesen je optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira na osobito drzak način.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno