U subotu se otvara 'Novomedijska Galerije' (NMG)

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
artikultura1
Adam VIDAS
Umjetnički voditelji Boris Kadin i Natasha Kadin i Neno Pepić iz 'Artikulture' na jučerašnjoj pressici

Na press konferenciji, održanoj jučer u podne kinu 'Pobjeda' u Zadru, najavljeno je otvaranje 'Novomedijske Galerije' u Zadru, te svečano otvorenja prve multimedijalne izložbe s temom "SHE_story". Navedena tematika predstavit če 20 novomedijskih umjetnika iz cijelog svijeta, a otvorenje je zakazano za subotu 13. ožujka u 20 sati u kinu Pobjeda. Multimedijalna izložba, prva takve vrste u Zadru, prikazat će osam video radova, dva višekanalna video rada, dva video performansa, dvije video/audio instalacije, tri prostorne instalacije te tri performansa.

'NovoMedijska Galerija' je projekt koji pokreće udruga 'Mavena-36 njezinih čuda' u suradnji s 'Teatrom Verrdi' unutar platforme 'Artikultura' u Zadru.

Obzirom da na području cijele Dalmacije ne postoji niti jedna novomedijska galerija, organizatori smatrju da je pokretanje ovog projekta od vitalnog značenja kako za grad Zadar, tako i za cijelo područje Dalmacije i otoka.

Umjetnički voditelji su Boris Kadin i Natasha Kadin, a tehnički voditelj je Juraj Aras. Produkcija: Mavena, Teatro Verrdi, Artikultura. Projekt je podržan od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno