Za ravnatelja Nature Jadere prijavili se Bačić, Božić, Buljanović, Čerina i Perić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Adam VIDAS
Mirku Đinđiću ističe mandat

Slaven Bačić, Zoran Božić, Marino Buljanović, Josip Čerina i Damir Perić kandidati su za novog ravnatelja Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije, Nature Jadere. Aktualnom ravnatelju Mirku Đinđiću u travnju ističe mandat, a i stekao je uvjete za odlazak u mirovinu pa je Upravno vijeće Ustanove objavilo natječaj za ravnatelja. Kako je rekao Zoran Šikić, predsjednik Upravnog vijeća u kojem inače sjedi pet članova, na natječaj je pristiglo pet prijava kandidata.

- Njihove molbe i dokumentaciju prosljeđujemo predstavničkom tijelu osnivača, Županijskoj skupštini koja će odlučivati o izboru ravnatelja. Sve molbe su potpune, jedino smo za dva kandidata stavili napomenu da se u stručnoj službi provjeri pitanje radnog iskustva u struci, rekao je Šikić.

Svi kandidati imaju visoko obrazovanje, što je jedan od uvjeta natječaja. Slaven Bačić (47) je diplomirani inženjer šumarstva i djelatnik Hrvatskih šuma. Zoran Božić (56), diplomirani komunikolog, glavni je nadzornik u Naturi Jaderi, koji se nedavno natjecao i za direktora županijske Turističke zajednice. Marino Buljanović (52), diplomirani inženjer prometa, djelatnik je poduzeća Maricom iz Paga te bivši dogradonačelnik Paga i nekadašnji član Županijskog poglavarstva za kulturu i obrazovanje. Josip Čerina (46) je doktor informacijskih i komunikacijskih znanosti, a godinama obnaša dužnost predstojnika podružnice Hrvatskog centra za razminiranje Zadar. Damir Perić (52) je magistar agronomije, zaposlen je kao voditelj zaštite bilja i ekologije u tvrtki Sarag d.o.o., a ujedno je i predsjednik Lovačkog saveza Zadarske županije.

Ravnatelj se bira na mandat od četiri godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno