Zatečeni s nekoliko stotina kuna u kovanicama blizu provaljene trgovine

Slika korisnika admin
provala_pljacka_lopov
PIXELL

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je u proteklih nekoliko dana u Gračacu 55 i 58-godišnjaku iz kuća  ukrao motorne pile vrijedne nekoliko tisuća kuna. Pile su mu oduzete i  vraćene vlasnicima, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađa.

Zadarski policajci u srijedu rano ujutro zatekli su dvojicu mladića u  dobi od 17 i 19 godina u Ulici Ivana Zadranina s plijenom iz provale.  Mladići su kod sebe imali nekoliko stotina kuna u kovanicama za koje  policija sumnja da potječu iz provaljene prodavaonice mješovite robe u  toj ulici. Obojica su uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje.

A policajci još uvijek tragaju za lopovom koji je pod okriljem noći s ponedjeljka na utorak na Obali kneza Branimira u Zadru provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva i otamo ukrao alat i nekoliko  stotina kuna. Tragaju i za lopovom koji je u proteklih nekoliko dana 45- godišnjaku u Karinu Gornjem s broda ukrao vanbrodski motor vrijedan  nekoliko tisuća kuna, kao i za ženskom osobom koja je u utorak oko 13  sati došla u stan 87-godišnjakinji u Ulici nadbiskupa Vicka Zmajevića i  lažno joj nudeći medicinsku uslugu ukrala nekoliko tisuća kuna. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno