Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Andrologicu tri izdanja izlaze na stranim etiketama

11.04.2017. 22:00
Andrologicu tri izdanja izlaze na stranim etiketama


Gostovanja na međunarodnim regionalnim festivalima, izlazak na lodonsku glazbenu scenu, suradnja s producentima svjetskog glasa… 2017. godina za zadarskog producenta i DJ-a Andreja Božića – Andrologica počela je izvrsno. Čak tri njegova izdanja izlaze do početka ljeta na stranim etiketama (dva za britansko tržište i jedno za rusko), a tu su i gostovanja na vodećim regionalnim, ali i svjetskim glazbenim festivalima.
Među njima je svakako Sonus festival krajem kolovoza, jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu na kojem nastupaju svijetski elektronski umjetnici kao sto su Adam Beyer, Apollonia, Archie Hamilton, Chris Liebing, Richie Hawtin, Tale of Us te Marco Carola. Već krajem travnj, Andreja čeka gostovanje na Lunar festivalu u Zenici, jednom od najvećih regionalnih glazbenih festivala, koji okuplja najbolje glazbene umjetnike regije. Gostuje i na Labyrinth festivalu u Omišu krajem srpnja, novom festivalu belgijske produkcije -Labyrinth Productions, koji su nakon desetljeća partyja diljem svijeta, bacili oko na hrvatsku obalu kao sljedeću stepenicu razvoja.
Također, tu je i uspjeh u produkciji. Andrejev novi uradak „Our moment” 15. svibnja izlazi na londonskoj etiketi Capital heaven. Capital heaven drži dvojac Framework, znano ime u svijetu elektronike, čiji radovi aktivno izlaze preko svjetskih etikate poput Armade.
– Radi se o kvalitetnoj kući koja radi obiteljski, odnosno na način da jednako podržava sve svoje izvođače, a pritom drži kvalitetu, pojašnjava Andrej, kojem je to prvo izdanje u Londonu, čime će njegov rad biti vidljiv i na tamošnjoj elektronskoj sceni. Njegov idući uradak „Another world” također ide prema Londonu, preko etikete Mistique music, a njega će za to izdanje remiksirati, ni manje ni više, nego Petar Dundov, jedan od najboljih producenata i DJ-a regije. Uradak “City Lights” preko etikete Majestic Family bit će plasiran na rusko tržište i sve to ujedno je i potvrda Andrejevog dosadašnjeg rada i kvalitete, koji u zadnje vrijeme često zbog poslovnih obaveza i klupskih angažmana boravi u Zagrebu. Boogaloo, Depo klub, Taboo klub mjesta su njegovih gostovanja gdje je tražen i prepoznat od publike, a u lijepom sjećanju mu je, kaže, ostalo i nedavno gostovanje u riječkoj Crkvi.
Ipak, Zadar je i dalje tu, kao i elektronske večeri u Q baru „Andrologic&Friends”, koje se nastavljaju i dalje. Štoviše, uskoro obilježavaju treću godišnjicu postojanja, kada će u u Q baru gostovati Haris, bosansko-hercegovački procudent, koji živi i radi u Londonu. Uz njega te večeri, doznajemo od Andreja, nastupit će Groove Masters, mladi i talentirani duo iz Zadra, kao i Toni Kostijal, također zadarski DJ. Ove subote „Andrologic&Friends” program u Q bar dovodi pak tech-house dvojac Mo-funk&Asta Nova iz Istre.