Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Marija Vrsaljko potpisala za Salamancu

11.05.2012. 22:00
Marija Vrsaljko potpisala za Salamancu


U Gospiću sam imala odlične četiri godine, ali željela sam pokušati u jačoj ligi


Nakon isteka četverogodišnjeg ugovora s Gospićem Marija Vrsaljko potpisala je za Salamancu, aktualnog pobjednika španjolskog Kupa i lanjskog prvaka. Ove godine Salamanca je poražena u finalu prvenstva od Valencije.
– U Gospiću sam imala odlične četiri godine, ali željela sam pokušati u jačoj ligi. Salamanca bi mi trebala odgovarati, a povoljna je okolnost i ta što smo se dogovorili za jednu sezonu. Riječ je o ekipi koja ima dosta kvalitetnih španjolskih igrača i očekujem da ću u takvoj konkurenciji moći napredovati – kaže Vrsaljko koju uskoro očekuje početak priprema za kvalifikacije za Olimpijske igre. S Gospićem je Vrsaljko sve četiri sezone bila prvakinja Hrvatske, a ove se godine ponovno vratila na parket nakon operacije koljena. Bila je to njena druga teška ozljeda u Gospiću nakon što joj je stradalo jedno, a potom i drugo koljeno.
Bit će to pravo radno ljeto za jedinu Zadranku u reprezentaciji jer se 21. srpnja Marija udaje. Njen je izabranik Antonio Režan, a Marijina kuma bit će Maja Ledenko, dugogodišnja suigračica iz Zadra.