Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zadar postaje centar hrvatskog cheerleadinga

11.05.2012. 22:00
Zadar postaje centar hrvatskog cheerleadinga


Natjecanje će u Zadar dovesti dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i svijeta


Od 25. do 27. svibnja u SC Višnjik održava se Cheerleading & Paintball Zadar Open 2012. powered by Cocktail bar Mango.
 Program cijele manifestacije započinje 25. svibnja kada će se natjecateljski autobusi parkirati kod mosta. Uslijedit će povorka sudionika Kalelargom prema glavnom trgu, i krajnja lokacija kod sv. Donata.
 Tu će biti chek-in natjecateljskih ekipa, najava programa za cijeli vikend i uručenje poklona natjecateljskim ekipama. Organizirano je i snimanje i fotografiranje, kao i povratak do mosta i prijevoz natjecateljskih ekipa do dvorane Višnjik na otvorenje cheerleading natjecanja.
 Prvog dana u dvorani Višnjik održava se Croatian open cheerleading and cheerdance championship 2012. na kojem će sudjelovati viceprvakinje svijeta – Spalatine iz Splita te brojni drugi vrhunski klubovi koji se bave ovim zahtjevnim sportom. Glavni organizator ovog događaja je zadarska plesna udruga “Tornadele” koje već godinama i s jako dobrim rezultatima radi na promoviranju ovog sporta u Zadru.
Croatian open cheerleading and cheerdance championship u Zadar dovodi dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i svijeta. Kako je natjecanje otvorenog tipa na njemu mogu sudjelovati i drugi zainteresirani klubovi iz Europe i svijeta. Natjecanje će se održati u novim dvoranama na Višnjiku kako bi natjecatelji imali zadovoljene sve uvjete i kriterije koje zahtjeva državno prvenstvo. U zabavnom dijelu programa prije samog natjecanja predstavit će se i baletna udruga Pirueta pod vodstvom Vinke Klarić.
 Drugog dana, ispred dvorane Višnjik održati će se Pro paintball Zadar open 2012. međunarodni turnir u sportskoj verziji paintball igre (speedball) koji karakterizira izuzetno brza igra peteročlanih timova prožeta adrenalinom. Glavni organizator ovog događaja je Blacksheep paintball, a suorganizator je Zadarska plesna udruga “Tornadele”. U sklopu turnira u suradnji Zadarske plesne udruge “Tornadele” i Blacksheep paintballa, održat će se i natjecanje službenih plesnih skupina koje će svojim izvedbama pratiti pro paintball timove na navedenom natjecanju. Dok će se paintball timovi boriti za titulu najboljega, plesne skupine bodrit će svoje timove i istovremeno će se ocjenjivati njihova plesna izvedba.
 Za sve sudionike natjecanja i za sve zainteresirane priprema se bogati zabavni program, kako na samim natjecanjima, tako i na zajedničkom after partyju, koji će se održati 26. svibnja u cocktail baru Mango.