Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

FOTOGALERIJA: Jednom Alfa, uvijek Alfa!

12.05.2018. 16:21
FOTOGALERIJA: Jednom Alfa, uvijek Alfa!


Svi zaljubljenici u sportsko srce – Alfu Romeo okupili su se danas u Zadru ispred parkirališta Plodina na regionalnom susretu obožavatelja ovih automobila. Nakon sastanka formirali su kolonu od 60-ak vozila te se provezli preko cijelog Zadra nakon čega su otišli u Murvicu do parkirališta Auto kuće Brkić, koja je i sponzorirala ova susret, gdje su nastavili sa zabavom.
– Ovo je regionalno okupljanje Alfa Romeo kluba Hrvatska i Auto kuće Brkić na koji su došli gosti iz Splita, Rijeke, Zagreba, ali i Sarajeva. Svi smo došli radi druženja, dobre atmosfere i razmijene iskustava o automobilima, ali i nezaobilaznog roštilja i dobre zabave. U Murvici će se zaljubljenici u ove automobile moći okušati u kronometru, a staza je posložena tako da su se svi mogli okušati u vožnji, rekao nam je Kristijan Perović iz kluba Alfa Romeo Hrvatska
Na parkiralištu se moglo vidjeti različitih vrsta Alfi – od onih iz 80-ih godina prošlog stoljeća, do najnovijih modela. Na pitanje što je to što privlači ljude Alfama, po čemu su one posebne, Kristijan je odgovorio kako su to automobili koji su sportski prilagođeni, a što paše vlasnicima. Dodaje kako većina ljudi koji jednom probaju voziti Alfu i kupe je, ostaju vjerni toj marki automobila. Jednom Alfa – uvijek Alfa.